Urpes Vet

Serveis

Serveis veterinaris
per a tot tipus de
mascotes

Urpes Vet

Medicina Preventiva

A Urpes Vet posem èmfasis en la medicina preventiva que inclou totes aquelles actuacions per evitar que apareixin enfermetats o que es pugui generar algún tipus de problema que podria evitar-se prenen les mesures pertinents. Parlem de les vacunacions, desparasitacions, controls regulars, controls geriàtrics, identificació per microxip, certificats sanitaris i documentació obligatoria per a viatjar.

Urpes Vet

Medicina General

Inclou totes aquelles actuacions que es realitzen quan sorgeix un problema, desde la visita al centre, probes diagnòstiques, tractament i cirurgia si fos necessària. Més enllà de la medicina més general, a Urpes Vet tenim equip i coneixements per atendre consultes de dermatologia, neurologia, oftalmologia, cardiologia, reproducció i etologia. Atenem als diferents animals tenint en compte el seu caràcter i els abordem de forma tranquil·la i personalitzada per tal d’evitar pors o situacions de conflicte.

Urpes Vet

Diagnòstic per Imatge

Parlem bàsicament de les ecografies i radiografies. Són probes no invasives, que no causen patiment a l’animal, i que ens poden donar molta informació al moment de com es troben les estructures internes de l’organisme. En alguns casos, utilitzem aquestes eines de forma preventiva o de forma posterior a un tractament o cirurgia per valorar si s’ha corregit el problema. També comptem amb un servei extern d’endoscopia per els casos que ho puguin requerir.

Urpes Vet

Cirurgia

Inclou tots aquells procediments que es realitzen a quiròfan amb els animals sedats o anestesiats: castracions i esterilitzacions, higienes bucals, extirpacions, processos oncologics i qualsevol altre procés quirúrgic que formi part del tractament d’una patologia. Al nostre centre disposem d’aparells que permeten monitoritzar les constants vitals durant l’anestèsia, i fer-la més segura. A més realitzem una atenció postoperatoria personalitzada per cada animal en funció del seu caràcter per evitar l’estrès i vetllar no només pel seu benestar físic sino també emocional, la qual cosa evita l’aparició de traumes i garantitza una bona recuperació. Entenem que són processos que poden generar dubtes i preocupació, per això el nostre equip informa detalladament en què consisteix cada cirurgia abans de la intervenció i proporciona un acompanyament als titulars del animals fins al dia que es dona l’alta definitiva.

Urpes Vet

Laboratori

Les anàlisis de laboratori permeten obtenir informació dels pacients a través de mostres de teixits i processades a través de tecnologia i reaccions químiques. En el nostre centre cursem anàlisi de sang, d’orina i de femtes, citologies i biòpsies i realitzen probes de parasitologia, microbiologia, al·lergologia i endocrinologia. Moltes d’aquestes probes es realitzen al moment i permeten avançar en el diagnòstic.

Urpes Vet

Nutrició

A Urpes Vet oferim un servei integral de nutrició. Des d’un assessorament en l’alimentació fisiològica o mèdica dels animals i les diferents opcions que hi ha al mercat, fins a la formulació de dietes casolanes i l’elecció de complements nutricionals.

Urpes Vet

Animals Exòtics

Inclou la medicina veterinaria de qualsevol mascota que no sigui un gat o un gos. Al nostre centre tenim eines i coneixements per atendre a tot tipus d’animals, independentment de la seva espècie, i oferim assessorament pel que fa a comportament, pautes de manteniment en captivitat, nutrició i prevenció de patologies més freqüents. També realitzem probes diagnòstiques i cirurgies, inclosos els animals més petits.

Urpes Vet

Altres Serveis

Som un centre reconegut de recollida de fauna autòctona ferida, estant constanment en contacte amb ela agents rurals i l’Ajuntament de Sant Joan Despí, per atendre i enviar al centre de recuperació pertinent a qualsevol animal ferit autòcton trobat a la via pública.

El centre és col·laborador amb la protectora de gats del poble Despigat, sent una de les clíniques on es visiten, tracte o esterilitzen els seus animals.

També realitzem gestió documental i sanitària de nuclis zoològics i oferim el servei de recollida i incineració de cadàvers.

Urpes Vet

Famílies Nombroses

A Urpes Vet oferim una tarifa especial per a famílies nombroses de mascotes. Oferim un descompte en els nostres serveis per aquelles llars on hi viuen 3 o més animals i un descompte addicional a aquelles famílies compromeses amb l’acollida d’animals sense sostre i que conviuen amb 5 o més animals.

Rambla Josep Maria Jujol, 2
08970 Sant Joan Despí (Barcelona)

Dilluns a divendres
10:00-13:00 i 16:00-20:00

Dissabte (tancat el primer de cada mes)
10:00-14:00