Urpes Vet

Instal·lacions

Urpes Vet

Instal·lacions

Sala d’espera

La sala d’espera és el primer contacte que tenen els animals amb el nostre centre veterinari. Es tracta d’un espai ampli, còmode i amb molta llum per a que les nostres mascotes es trobin el més a gust possible i no es passin nervis abans d’entrar a la consulta.

Consulta

Es tracta d’una sala equipada per a poder realitzar exploracions generals dels animals i de més específiques com de dermatologia, neurologia i oftalmologia. L’amplitud de la nostra consulta ens permet explorar còmodament als animals més grans i també observar com es desplacen i interactuen sense sortir d’aquest entorn controlat.

Quiròfan

En aquesta sala és on es realitzen els procediments quirúrgics i on es monitoritzen els animals anestesiats. Les anestèsies poden anar des de sedacions superficials o locals fins a llargues anestesies profundes en funció del procediment a realitzar. Les cirurgies també poden ser molt diverses i en aquest grup s’inclourien les esterilitzacions, higienes bucals, extirpacions de masses o tumors, resolucions d’hèrnies, desobstruccions urinàries i qualsevol altre procediment que requereixi obrir la cavitat abdominal, tallar o cosir qualsevol teixit del cos.

Laboratori

En el nostre laboratori disposem d’una sèrie de màquines que ens ajuden a aprofundir en el diagnòstic de certes patologies, donant-nos un resultat en pocs minuts. Comptem amb un microscopi òptic, amb diferents tècniques de tinció; un analitzador d’hemogrames, que valora els diferents paràmetres propis de la sang; i un processador de bioquímiques, que ens permet valorar l’estat dels diferents òrgans de l’organisme. A més de la sang, també podem processar mostres d’orina, de femtes i de pell.

Sala de Raigs X

És la sala on tenim la màquina de Rajos X per a poder realitzar radiografies. Es tracta d’un espai amb les mesures necessàries per evitar la fuga de radiació i poder oferir un servei de diagnòstic molt útil sense que suposi un risc pel personal o per a les persones que ens visiten. Per motius de seguretat, és un espai no obert al públic, acceptuant aquells titulars d’animals que necessitem que estiguin presents en el moment de fer una radiografia per evitar l’estrès de l’animal.

Rambla Josep Maria Jujol, 2
08970 Sant Joan Despí (Barcelona)

Dilluns a divendres
10:00-13:00 i 16:00-20:00

Dissabte (tancat el primer de cada mes)
10:00-14:00